torsdag 1. september 2016

FYLT PAPRIKA MED BULGUR



mmm en av mine favorittretter. dette pleier jeg å servere til vegetarskeptikere, 
og det pleier å bli en skuksess ;) du kan egentlig fylle paprikaen med hva du har av grønnsaker tilgjengelig, men dette er et forslag som jeg synes blir godt.

til 2 personer

du trenger:


3 paprikaer (gjerne litt store)
2 dl bulgur 
en neve cherrytomater
en neve frisk basilikum
1 rødløk
2 ss soltørket tomat
2 ss sort oliven
2 ss fetaost 
salt og pepper


slik gjør du:

sett ovnen på 200 grader

del paprikaene i to, og plasser på et stekebrett. ha inn i ovnen, mens du i mellomtiden mekker fyllet.

kok opp bulgur. finhakk rødløken, basilikum, tomatene, oliven og de soltørkede tomatene.  når bulguren er ferdig blander du den sammen med  resten av ingrediensene i en bolle. smuldre inn fetaosten og ha gjerne på litt salt og pepper. 

ta ut paprikaen og ha over denne ferdige blandingen. fordel over utover alle paprikaene. 
ha inn igjen i ovnen i ca 10 minutter. 

kan gjerne serveres med litt grønn salat vedsiden.

voila!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar